Sandberg Bluetooth Earbuds + Powerbank

De trådløse øreproppene fra Sandberg spiller godt og sitter behagelig i ørene. Dessverre har de også alvorlige problemer.

av #Hodetelefoner og hodesett #Sandberg
3.0

For å ta det gode først, så er lyden i disse øreproppene fra Sandberg ganske overbevisende, med god tyngde og klarhet i lydbildet. Siden de også sitter godt i ørene, gir det en fin lytteopplevelse.

Øreproppene bor i en nødlader, der de klikkes fast til lading på toppen, før de skyves inn i apparatet slik at de ikke faller ut. Nødladeren har god kapasitet og en ekstra USB-port som gjør at man kan lade opp andre enheter samtidig med øreproppene.

Øreproppene kobles til en hvilken som helst musikkspiller med Bluetooth. Det er imidlertid en mer krevende operasjon enn det bør være. Knapper skal holdes nede og blinkende lysdioder dekodes, samtidig som man skal opprette forbindelse med spilleren. Man må gjerne prøve et par ganger før man får det til. Det krever en viss sjonglering av elektronikk fra hånd til hånd, og man skal være rimelig avbalansert for å få det når det er vinter og kaldt på fingrene.

Underveis i testen mistet den ene proppen ofte forbindelsen i noen sekunder om gangen, før den til slutt sluknet helt. Det var tegn til liv når den satt i laderen, men vi klarte ikke å få kontakt med den. For å være sikre på at vi ikke hadde fått et mandagsprodukt, testet vi flere eksemplarer – med samme bedrøvelige resultat.

Fås kjøpt her:

www.sandberg.it

 

+Sitter godt i ørene
+God lyd
-Mister forbindelsen
-Ugrei betjening

Konklusjon

Poeng for komfort og høy lydkvalitet, men til prisen burde totalopplevelsen vært langt bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Frekvensområde
2.4 GHz-2.4835 GHz
Batteritid
3 timer
Tilkobling
Bluetooth