Sennheiser GSP 500

Sennheiser GSP 500

Ute etter et hodesett til spill, film og videotelefoni? Sennheiser GSP 500 kan være et godt alternativ, men settet passer ikke til alt og alle.

av #Hodetelefoner og hodesett #Sennheiser
6.4

Sennheiser GSP 500 er først og fremst et hodesett for dataspill, men det er også godt egnet til film eller videosamtaler på Skype eller lignende. Likevel er det ikke alt ved Sennheiser GSP 500 som virker like overbevisende.

Øreklokkene er i utgangspunktet behagelige og store nok til å omslutte ørene. Dessverre sitter hodetelefonene svært stramt på hodet. Kombinert med at øreklokkene er vinklet kraftig innover, gjør det at det kan bli ubehagelig i lengden.

Sennheiser GSP 500 er av den åpne typen. Det betyr at baksiden av øreklokkene er åpne, slik at lyden ikke blir «fanget» inne i klokkene. Det gir større lydbilde og bedre romfølelse, men gjør selvfølgelig også at man ikke får noen lydisolasjon.

Ikke like god til alt

Lyden i mikrofonen er god i forhold til det man finner på mange andre hodesett i prisklassen. Likevel hadde jeg gjerne sett at den var lettere å justere, slik at den er perfekt å snakke i, men mikrofonen er ikke overdrevent følsom for plasseringen.

Bruker du hodetelefonen primært til film og spill, vil du sette pris på bassen i Sennheiser GSP 500, som gjengir eksplosjoner og lignende med stor troverdighet. Derimot er den mindre god til spill der det er viktig å oppfatte små detaljer. Derfor er heller ikke hodesettet særlig godt egnet til musikk.

+God romfølelse

+Fint til film og spill

– Sitter stramt på hodet

– Ikke velegnet til musikk

 

Laveste pris finner du her:

prisjakt.no

Konklusjon

Sennheiser GSP 500 er et godt hodesett til helt spesifikke oppgaver, men egner seg ikke som allround-løsning.

Spesifikasjoner

Merke
Sennheiser
Frekvensområde
10 –30 000 Hz
Kabellengde
2,5 meter/1,5 meter
Tilkobling
3,5 mm jack
Vekt
358 gram
Annet
Åpen hodetelefon, mikrofon