Skullcandy Crusher Wireless

Skullcandy Crusher Wireless

Godt hodesett med voldsom bass.

av Morten Skeldal Østergaard #Hodetelefoner og hodesett #Skullcandy
7.6

Det er lett å like det trådløse hodesettet Crusher Wireless fra Skullcandy. Det er uvanlig gedigent med en stram formgivning med tekstiltrukket bøyle og øreklokker med skinnimitasjon.

Crusher Wireless har to egenskaper som fremheves av produsenten, nemlig batteritid og bass. Begge holder det som loves. Batteritiden er på imponerende 40 timer. I praksis betyr det at man kan bruke dem i ukevis uten å tenke på lading, og de bassfrelste har ingenting å klage på. Det er også mulig å justere bassen med en skyveknapp på venstre øreklokke som fungerer fint.

Likevel er nettopp bassen en av innvendingene vi har mot dette settet. Lydbildet er ganske mørkt og temmelig enkelt. Verken diskant eller mellomtone får den plassen de skulle hatt, og det går ut over helhetsinntrykket. På den annen side er ikke settet beregnet for audiofil lytting til klassisk musikk. De hører hjemme på bussen med AC/DC eller en superheltfilm på høyt volum, og da får man valuta for pengene.

I tillegg til nevnte bassregulering finnes det bare knapper: Pluss, minus og en senterknapp. Sistnevnte brukes til å slå på settet og pare det med telefonen ved å holde den inne i fem sekunder. Knappen brukes også til å starte og stoppe musikken og svare på anrop. Pluss- og minusknappene justerer volumet, og holder man dem inne i tre sekunder, hopper man til neste eller forrige spor. Knappene er lett tilgjengelige på høyre øreklokke og store nok til at man finner dem med fingrene. Chrusher er det suverent mest betjeningsvennlige hodesettet vi har testet.

Det andre ankepunktet handler om bøylen som er litt for liten for undertegnede, som har 60 i hattestørrelse. Bøylen strammer over hodet selv om jeg trekker ut øreklokkene maksimalt. Jeg har ikke hatt lignende problemer med andre hodetelefoner.

Likevel har jeg sansen for Crusher. Øremuffene er myke og gode, settet er utrolig lett å bruke og batteritiden er fantastisk.

 

+ Godt til telefonsamtaler

+ Både Bluetooth og kabel

– Altfor brutal bass

 

Find laveste pris:

www.prisjakt.no

 

Konklusjon

Et godt hodesett med voldsom bass.

Spesifikasjoner

Merke
Skullcandy
Batteritid
Opptil 40 timer
Tilkobling
Bluetooth eller kabel