Hodetelefonen gir god lyd i over tyve timer før den trenger lading.

Sony MDR-XB950BT

MDR-XB950BT er en god hodetelefon med Bluetooth og enkel fjernstyring. Lydbildet er klart og nyansert, men det er enkelte problemer med bassen.

av #Hodetelefoner og hodesett #Sony
8.3

Trompeten er klar og ren, klaveret troverdig, og de lette slagene på hihaten låter presist og vakkert når Miles Davis utfolder seg i hodetelefonen MDR-XB950BT.

Lydbildet er kort sagt klart, nyansert og nydelig avstemt i denne store, men likevel lette hodetelefonmodellen fra Sony. Historien er den samme uansett sjanger – rock, blues og hiphop låter like uanstrengt og overbevistende.

Bassen er likevel litt lett, og kunne godt vært noe mer fremtredende for å gi mer fundament og dynamikk i lydbildet. Det skal riktignok Bass Boost-funksjonen gjøre noe med, men du skal være svært glad i bass for å bruke den. Den blir nemlig altfor dominerende og ødelegger den fine balansen i lydbildet fullstendig.

Passformen er ganske god, og den lave vekten gjør det mulig å ha på seg hodetelefonen i timevis. Fjernstyringen på selve øreklokkene er dessuten enkel, intuitiv og særdeles velfungerende.

 

Finn laveste pris her:

Prisjakt

 

+ Klart lydbilde
+ Fin passform
+ God fjernstyring

– Svak bass

Konklusjon

Behagelig trådløs hodetelefon som leverer et klart lydbilde, men vi savner litt bass.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Frekvensområde
3–28 000 Hz
Batteritid
Opptil 20 timer
Kabellengde
1,2 m
Tilkobling
Bluetooth, 3,5 mm
Vekt
0,28 kg
Annet
Over-ear