Test av Sony Sport WF-SP700N

Sony Sport WF-SP700N

Sony Sport WF-SP700N har fantastisk lyd, så lenge det varer.

av Peter Skovbjerg Jensen #Hodetelefoner og hodesett #Sony
7.8

Trådløse ørepropper helt uten ledning har blitt stadig mer populære de siste årene, etter at flere store mobilprodusenter har begynt å fjerne den tradisjonelle 3,5 mm hodetelefonutgangen fra telefonene. Dessverre har lydkvaliteten ofte vært så som så.

Det gjelder ikke Sony Sport WF-SP700N. Produsenten har hatt betydelig fokus på lyden i det nye hodesettet – og de har lyktes. Lyden er overbevisende god, også bassen. Du vil imidlertid få bedre lyd til prisen hvis du velger et tradisjonelt hodesett med ledning. Du betaler altså litt mer for å slippe kablene.

Sony Sport WF-SP700N sitter godt i øret, men det kan være litt vanskelig å få dem til å sitte. Hver propp er nemlig utstyrt med en liten gummitapp som holder enheten på plass i øret. Den fungerer særdeles godt når den først er på plass, men krever altså litt arbeid før den sitter som den skal.

Holderen til settet inneholder et batteri som gir én ekstra lading til hodesettet. Det er nyttig, spesielt med tanke på at batteritiden er på bare rundt tre timer. For en som nesten alltid har musikk på ørene, som undertegnede, kan den korte batteritiden være et betydelig problem. Hvis du derimot vet at du bare kommer til å bruke settet et par timer om dagen, går det helt fint.

Vi skal også nevne at Sony WF-SP700N har aktiv støydemping. Det er en fin ekstrafunksjon, selv om den er mindre effektiv enn på mange andre hodesett.

Sony Sport WF-SP700N finner du billigst her.

+ God lyd

+ God passform

– Kort batteritid

– Litt vanskelig å få på plass

Conclusion

Hvis du ikke hører musikk mer enn tre timer daglig, er Sony Sport WF-SP700N en god løsning for å få svært god og trådløs lyd.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Batteritid
3 timer
Tilkobling
Bluetooth