Mikrofonbommen kan vippes op på siden med et let puf med fingeren.

Turtle Beach Ear Force Stealth 600 Headset

Stealth 600 fungerer fint til en kort videosamtale, særlig hvis du bruker briller. Bruker du hodesettet mye, blir du sliten av å ha det på hodet.

av Morten Skeldal Østergaard #Hodetelefoner og hodesett #Turtle Beach
6.7

Stealth 600 er et godt hodesett til blant annet videosamtaler eller pc-spill, men passformen kunne vært bedre.

Lyden er god med tanke på prisen, og tale låter klart i begge ender av en videosamtale i Google Hangout. Når du ikke bruker mikrofonen, kan du bare vippe den opp på siden av den ene øreklokken. Det er nyttig at lyden fra mikrofonen også blir brutt når den vippes opp. Det gjør det litt lettere å hoppe inn og ut av en videosamtale med flere deltakere.

Stealth 600 gir en spesielt god romfølelse når man spiller 3D-spill, og man får en klar fornemmelse av hvor lydene kommer fra i spillets virtuelle verden.

Dessverre er ikke komforten i dette settet den beste. Det er vanskelig å plassere det på en slik måte at man ikke blir sliten av å ha det på over lengre tid. Pussig nok sitter Stealth 600 bedre på hodet når man bruker briller, enn det som er tilfellet med mange andre hodesett. Stengene som går ned fra bøylen sitter nemlig noe lenger ute fra hodet, slik at de ikke trykker mot brillestengene.

Hodesettet lades opp via den medfølgende USB-kabelen, og Turtle Beach lover en batteritid på opptil 15 timer. Det stemmer ganske godt med vår erfaring. Vi brukte settet daglig med enkelte pauser, og hadde fortsatt et par timers batteritid å gå på den tredje dagen.

Stealth 600 benytter Microsofts Xbox Wireless til å koble seg til pc-en. Det betyr at pc-en enten må ha funksjonen innebygd, eller at du må kjøpe en adapter til rundt 300 kroner.

 


+ God surround-opplevelse

+ God lyd til prisen

– Lav komfort

– Ingen medfølgende adapter

Konklusjon

Stealth 600 fungerer fint til en kort videosamtale, særlig hvis du bruker briller. Bruker du hodesettet mye, blir du sliten av å ha det på hodet.

Spesifikasjoner

Merke
Turtle Beach
Frekvensområde
20Hz-20kHz
Batteritid
15 timer
Tilkobling
Trådløs