Mikrofonbommen er lett å vippe opp eller ned.

Turtle Beach Recon Spark Gaming Headset

Turtle Beach Recon Spark er et godt hodesett til prisen, men gir ingen stor lydopplevelse.

av #Hodetelefoner og hodesett #Turtle Beach
7.4

Førsteinntrykket av hodesettet Recon Spark fra Turtle Beach tilsier at det koster mer enn det faktisk gjør: Det sitter godt på hodet, betjeningen er enkel og det virker bunnsolid.

Svakhetene blir først tydelige når det kobles til en pc. Bass og diskant virker ganske tilbaketrukket i lydbildet, og musikk med mange detaljer låter flatt og uengasjert. Lyden fra de forskjellige instrumentene flyter sammen, slik at det er vanskelig å skille dem fra hverandre.

Likevel ligger Recon Spark et stykke over de aller billigste hodesettene fra tilbudskurvene i den lokale elektrobutikken.

Hodetelefonen har nemlig god mellomtone, og det er der stemmen vår befinner seg. Recon Spark er for eksempel utmerket til samtaler via Skype. Mikrofonbommen er lett å vippe opp eller ned etter behov, og det følger med en forlengerkabel med separate kontakter for mikrofon og hodetelefon. Det er slik de fleste pc-er er satt opp.

Recon Spark gir riktignok ikke feilfri lyd for oss som er glad i musikk, men slikt koster mer, og hvis du bare er ute etter et hodesett til lyd fra Windows, Skype og en og annen video på YouTube, er Recon Spark helt klart verdt prisen.


+ God komfort

+ Fungerer fint til samtaler

– Lydkvaliteten er ikke overveldende

Konklusjon

Turtle Beach Recon Spark er et godt hodesett til prisen, men gir ingen stor lydopplevelse.

Spesifikasjoner

Merke
Turtle Beach
Frekvensområde
20Hz – 20kHz
Kabellengde
1,5 meter
Tilkobling
Minijack