Beoplay M5 er trukket med et kraftig, mørkt stoff.

B og O PLAY BEOPLAY M5

Beoplay M5 er en flott høyttaler med fantastisk lyd, men den tilhørende Android-appen kunne vært bedre.

av #Høyttalere #Bang og Olufsen
9.1

Bang og Olufsen-høyttaleren Beoplay M5 ser dyr ut, og det er den også. Prisen er høy, men så får du også en usedvanlig flott og velspillende høyttaler.

Bluetooth-tilkoblingen er opprettet på et blunk når du vil spille musikk fra telefonen. Deretter er det bare å trykke på play-knappen i din foretrukne musikkapp.

Lyden fra Beoplay M5 er i en klasse for seg. Bassen er tung og fyldig, men ikke så voldsom at den overskygger resten av lydbildet. Mellomtonen er ren, og det gjør det behagelig å lytte til lydbøker og podkaster. Diskanten er krystalklar, og lyden fra M5 er egnet til hva det måtte være. Likevel er det først og fremst den dype, men rene bassen som skiller M5 fra mindre og billigere høyttalere, som enten har for lite bass eller en altfor dominerende bass som forkludrer hele lydbildet.

Det er ingen synlige knapper på Beoplay M5, som er trukket med tekstil rundt hele enheten. I stedet må du vri på hele toppen av høyttaleren for å skru lyden opp eller ned. B&O stoler åpenbart ikke på at man er i stand til å høre om lyden blir høyere eller lavere, så reguleringen ledsages av en rekke litt irriterende klikkelyder i høyttaleren.

 

Mange muligheter i Beoplay M5

Beoplay M5 støtter både Google Cast og Apple Airplay, slik at du også kan få musikk i høyttaleren fra disse kildene. Hvis du har flere høyttalere fra B&O, kan du koble dem sammen i Beolink Multiroom og styre musikken over hele huset.

Dessverre er det også et par hår i suppen. Det er ikke noe problem å opprette en enkel Bluetooth-tilkobling til høyttaleren, men altfor vanskelig å få den tilhørende appen til å koble seg til Beoplay M5 via Wi-Fi, i hvert fall hvis du har en Android-telefon. Jeg brukte en halv time på forsøket med forskjellige telefoner. Det gikk smertefritt med iPhone-appen, men enkelte Android-telefoner nektet plent å kommunisere med Beoplay M5.


+ Gjennomført design og håndverk

+ Fantastisk lyd

– Problemer med Android


Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Beoplay M5 er en flott høyttaler med fantastisk lyd, men den tilhørende Android-appen kunne vært bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Bang og Olufsen
Tilkobling
Bluetooth, Google Cast
Effekt
60 watt
Vekt
2,54
Mål
Ø 165 x 185 mm