Braven BRV-MINI

Braven BRV-MINI

Den lille Braven-høyttaleren låter mye bedre enn man skulle tro. Dessuten ser den bra ut og tåler juling.

av Markus Dahlberg #Høyttalere #Braven
8.3

Braven har spesialisert seg på robuste høyttalere som skal kunne være med overalt. BRV-Mini viser at de mener alvor.

Denne modellen er den minste høyttaleren i selskapets sortiment, og den overrasker på flere punkter. Den kompakte saken er på størrelse med en halvliters ølboks, og med tanke på størrelsen låter den utrolig bra. Lyden er både fyldig og overraskende nyansert. Du kan spille høyt uten at lyden forvrenges, men som med alle små høyttalere har naturligvis også denne sine begrensninger.

På tur, i båten, på grillfesten, badestranden eller i dusjen fungerer den imidlertid perfekt til alt fra værmeldingen til Vivaldi.

Høyttaleren er vanntett og holder seg flytende hvis den faller i vannet. Den bare fortsetter å spille som om ingenting hadde hendt. Den tåler faktisk å ligge på en meters dyp i en halvtime. Det følger også med en praktisk liten stropp til å henge høyttaleren på en knagg eller en gren. Tilkoblingen via Bluetooth er svært enkel, og ladingen foregår via USB-C, som også brukes i de fleste nye telefoner. Lader følger derimot ikke med.

Batteritiden er på opptil tolv timer avhengig av hvor høyt du spiller. Ved lavt lydnivå ligger ikke batteritiden så langt unna den som er oppgitt.


+ Liten og velbygd
+ Vanntett
+ USB C


Konklusjon

Den lille Braven-høyttaleren låter mye bedre enn man skulle tro. Dessuten ser den bra ut og tåler juling.

Spesifikasjoner

Merke
Braven
Tilkobling
Bluetooth, USB C til opladning
Effekt
5 watt
Vekt
230 g
Mål
8,5 x ∅7 cm
Batteritid
12 h
Annet
IPX7, fås i fargene svart, grå, blå og rød