Test av Creative Sound BlasterX Kratos S3

Creative Sound BlasterX Kratos S3

Sound BlasterX Kratos S3 er et høyttalersett fra Creative med god lyd til prisen.

av #Høyttalere #Creative
9.2

Sound BlasterX Kratos S3 er et nytt 2.1-høyttalersett fra Creative som er beregnet på en fast plassering ved datamaskinen. Det er med andre ord verken lett å flytte eller batteridrevet. Høyttalerne har en flott svart design med Sound BlasterX-logoen på alle enhetene i settet. På siden av den høyre høyttaleren sitter den en volumknapp og en utgang der du kan koble til et hodesett.

Oppsettet er særdeles enkelt. Det er bare å koble ledningene fra de to satellitthøyttalerne til subwooferen. Tilkoblingene er utformet slik at du ikke kan koble feil. Deretter kobles subwooferen til datamaskinen via en jack-plugg.

Kratos S3 spiller både høyt og klart. Subwooferen bidrar med en bass som ofte glimrer med sitt fravær i mindre pc-høyttalere. Heller ikke dette settet er valget for deg som insisterer på kraftig bass, men bassen er fullt akseptabel for vanlig bruk. Lydkvaliteten er god, og med en pris på cirka 500 kroner gir Sound BlasterX Kratos S3 mye lyd for pengene.

Ifølge Creative er Sound BlasterX Kratos S3 også beregnet på dataspillere. Lyden er utvilsomt klar nok for slik bruk, men er man seriøs dataspiller, vil man sannsynligvis minst ha et 5.1-system, ettersom mange krever at man mer presist hører hvor lyden kommer fra. Til spill der retningen på lyden ikke spiller noen rolle, er imidlertid Kratos S3 mer enn godt nok.

 

Lavest pris på Creative Sound BlasterX Kratos S3 finner du her her.

+ God lyd til prisen

+ Anstendig bass

+ Enkelt oppsett

Konklusjon

Creative Sound BlasterX Kratos S3 er en av de billigste løsningene for å få god lydkvalitet og brukbar bass til pc-en.

Spesifikasjoner

Merke
Creative
Tilkobling
3.5 mm jack
Vekt
Subwoofer: 2.4kg, venstre høyttaler: 0.5kg, høyre høyttaler: 0.6kg
Mål
Høyttalere: 158 x 95 x 102 mm, Subwoofer: 227 x 170 x 227mm