Du kan styre afspilningen med knapper på toppen af den ene højtaler.

Creative T100

Et svært godt høyttalersett til pc-en.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Creative
8.5

God stereolyd til pc og mange funksjoner til en overkommelig pris. Det er Creatives pc-høyttalere, T100, i et nøtteskall.

De to høyttalerne har en størrelse som gjør at de passer fint på hver sin side av en 24- eller 27-tommmers skjerm. Sammen leverer de en god stereoeffekt, og lydkvaliteten holder mål til både musikk og film ved dataskjermen. T100 leverer faktisk også en god og fyldig bass med tanke på hvor kompakte de er og at settet ikke inneholder en subwoofer.

Høyttalerne er allsidige. I tillegg til å bruke den vanlige 3,5 mm minijack-kontakten, kan du også koble dem til pc-en via USB eller med optisk kabel. Det kan gi bedre lydkvalitet hvis lydkortet i maskinen ikke er godt nok skjermet mot støy fra andre komponenter i maskinen. Høyttalerne støtter dessuten Bluetooth 5.0, slik at de kan kobles trådløst til mobil eller nettbrett.

T100 er kort sagt et godt kompromiss mellom pris og kvalitet. De kan ikke helt måle seg med testvinneren i vår siste store test av datahøyttalere, men det settet er da også dobbelt så dyrt.


+ Mange tilkoblingsmuligheter

+ Utmerket lyd

+ Praktisk størrelse

Conclusion

Et svært godt høyttalersett til pc-en.

Spesifikasjoner

Merke
Creative
Tilkobling
Bluetooth 5.0, 3.5mm minijack, optisk inngang
Effekt
80 watt
Vekt
2 kg
Mål
20,8 x 13 x 9,4 cm