Udover den grå udgave her fås Denon Home 250 også i sort.

Denon Home 250

Denon Home 250 spiller musikk i veldig god kvalitet fra mange forskjellige kilder.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Denon
9.3

Home 250 er Hi-Fi-selskapet Denons glimrende eksempel på en høyttaler som kan spille musikk fra stort sett hva som helst. Du kan bruke musikktjenester som Tidal og Spotify, du kan sende musikk trådløst via Bluetooth fra telefonen, eller du kan koble til et USB-minne på baksiden av høyttaleren og spille av dine egne MP3-filer eller flere andre musikkformater.

Høyttaleren er dekorativt kledd med grått stoff, og den egner seg godt til å stå i de fleste rom. Den har kraft og dybde nok i lyden til å fylle en halvstor stue, og på lavt volum er lyden såpass klar til at du kan høre hvert eneste ord hvis du lytter til en podcast på kjøkkenet. Høyttaleren mangler bare et innebygd batteri for å være virkelig allsidig. Du må nøye deg med en kabel til nærmeste stikkontakt.

Home 250 er først og fremst en høyttaler til flere rom. Det vil si at avspillingen styres med en app, slik at du kan styre flere Denon-høyttalere i hjemmet fra ett og samme sted.

Denons app finnes til både iPhone og Android, og den virker som den skal. Det er veldig enkelt å få høyttaleren og appen til å fungere sammen. Med Denon Home 250 kan du dessuten pare to høyttalere i et sett for å skape stereolyd. Denne funksjonen hadde vi imidlertid ikke mulighet til å teste med vårt enkeltstående testeksemplar.


+ God lyd

+ Fin app

+ Mange avspillingsmuligheter

Conclusion

Denon Home 250 spiller musikk i veldig god kvalitet fra mange forskjellige kilder.

Spesifikasjoner

Merke
Denon
Tilkobling
Bluetooth, Wi-Fi, USB, AUX in (3,5 mm jackstik)
Mål
29,6 x 21,6 x 12 cm