En serie LED-lys øverst på fronten viser om høyttaleren lytter til ordrene du gir.

Harman Kardon Citation 100

Citation 100 er en fin liten høyttaler, men du får bedre til denne prisen hvis du klarer deg uten den digitale assistenten.

av #Høyttalere #Harman Kardon
8.1

Google er ikke de eneste som produserer høyttalere med den stemmestyrte assistenten Google Assistent. Datterselskapet til Samsung, Harman Kardon, har for eksempel lansert en hel serie av høyttalere med nettopp Google Assistent.

Modellen vi har testet her, heter Citation 100 og er en av de minste i serien.

Citation 100 kan brukes som en vanlig Bluetooth-høyttaler, der du søker etter den og oppretter kontakt via Bluetooth-innstillingene på telefonen. Det er først når du bruker Google Home-appen til å kommunisere med høyttaleren at du kan sette opp og bruke Google Assistent. Den kan for eksempel brukes til å starte Netflix-serier på en smart-tv eller sette en alarm hvis du nettopp har satt noe i ovnen. Du kan lese om våre erfaringer med Assistent i testen vår av Google Home Mini i Testsonen på hjemmesiden vår.

Selve høyttaleren skaper ikke en gjennomført følelse av 360-graders lyd som man får fra for eksempel konkurrenten Ultimate Ears Megaboom 3, men mellomtonen er klar og god. Det er en høyttaler som fungerer fint til bakgrunnsmusikk og kanskje til å lytte til lydbøker, men hvis du ikke har planer om å bruke den innebygde Google Assistent eller muligheten for å koble Citation 100 til andre Harmon Kardon-høyttalere, så finnes det bedre alternativer i samme prisklasse.

Design og konstruksjon virker ikke fullt så gjennomført som på lignende sylinderhøyttalere. Tekstiltrekket går for eksempel ikke hele veien rundt, men avbrytes av et bart stykke på begge sider. Betjeningen er heller ikke den beste. Høyttaleren styres av berøringsfølsomme knapper øverst, men det er vanskelig å vite når et trykk er registrert, så man kommer lett til å trykke flere ganger.


+ Integrert Google Assistent

– Besværlig betjening

– Designen halter litt


Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Citation 100 er en fin liten høyttaler, men du får bedre til denne prisen hvis du klarer deg uten den digitale assistenten.

Spesifikasjoner

Merke
Harman Kardon
Tilkobling
Bluetooth og WiFi
Effekt
50 watt
Vekt
2,7 kg
Mål
27,5 x 17,2 x 16,3 cm