Du kan styre musikafspilning med knapperne øverst på højtaleren.

Harman Kardon Onyx Studio 8

Onyx Studio spiller høyt, men lyden mangler detaljer, og høyttaleren står ustabilt på underlaget.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Harman Kardon
6.1

Onyx Studio 8 er en Bluetooth-høyttaler som du fremst bør kjøpe hvis du liker den litt pussige designen. Lydmessig kan du nemlig finne bedre alternativer i denne prisklassen.

Lyden er best ved rytmisk musikk med mye bass og trommer. Her spiller Onyx Studio 8 høyt og skaper feststemning selv i halvstore rom.

Den voldsomme, dominerende bassen fungerer ikke like godt når du skrur ned lyden for å lytte til andre typer musikk. Lyden er desidert ullen ved lavt volum, og lydbildet har en tendens til å flyte sammen og få et flatt uttrykk. 

Når du setter Onyx Studio 8 fra deg, hviler den på den store, fastmonterte bøylen og et enkelt plastbelagt punkt under den sirkelformede høyttaleren. Det får høyttaleren til å stå veldig ustabilt, og den velter lett til en av sidene hvis den får en liten dytt. Det er en strømkontakt på baksiden som brukes til å lade høyttaleren. Når den er fulladet, kan du høre på musikk i ca. sju timer før det er på tide å finne en stikkontakt igjen.

Onyx Studio 8 skiller seg ikke markant fra forgjengeren Studio 7, og hvis du har forelsket deg i Studio 8s særpregede design, kan du faktisk være heldig å finne forgjengeren til under en tredjedel av prisen.


+ Spiller høyt

+ Sju timer med musikk på batteri

– Ullen lyd ved lavt volum

– Ustabil

Conclusion

Onyx Studio spiller høyt, men lyden mangler detaljer, og høyttaleren står ustabilt på underlaget.

Spesifikasjoner

Merke
Harman Kardon
Tilkobling
Bluetooth 5.2
Effekt
50 W RMS
Vekt
3,52 kg
Mål
31,2 x 27,6 x 16,4 cm