Du kan styre musikafspilning manuelt med knapperne på toppen af højtaleren.

JBL Link Portable

JBL-høyttaleren har mange funksjoner og god lyd, hvis man klarer seg uten kraftig bass.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #JBL
8.1

Lyden er ikke overveldende, men du får mange og gode funksjoner for pengene i den lille trådløse høyttaleren JBL Link Portable.

Høyttaleren kan kobles til telefonen via Bluetooth, men du kan også koble den til det trådløse hjemmenettverket.

Når høyttaleren er koblet til nettet, kan du bruke den innebygde Google Assistent til å styre for eksempel smart belysning som Philips Hue. Du kan også styre avspillingen av musikk fra for eksempel Spotify. Google Assistent fungerer som i Googles egne produkter, og derfor er den også enkel å sette opp. Når du er ferdig med oppsettet, er det bare å si «Okay Google» eller trykke på den fargede knappen på toppen for å aktivere assistenten.

Du kan for øvrig sende lyd til høyttaleren via AirPlay 2 og Google Cast, så du slipper ikke opp for muligheter til å spille av musikk via høyttaleren.

Lydkvaliteten er imidlertid ikke helt på høyde med de beste fra Sonos og andre HiFi-merker. Bassen er litt svak ved høyt volum, men ellers er lyden klar og ren uansett volum.

Link Portable plasseres i laderen nærmest på samme måte som en ledningsfri vannkoker. Laderen er en ring som du bare setter høyttaleren i når det er tid for lading. Det er superenkelt, og det reduserer faren for at man glemmer å lade høyttaleren før man skal bruke den.


+ Mange funksjoner

+ God lydkvalitet

– Litt svak bass

Conclusion

JBL-høyttaleren har mange funksjoner og god lyd, hvis man klarer seg uten kraftig bass.

Spesifikasjoner

Merke
JBL
Tilkobling
Bluetooth, Wifi, Google Cast, Apple Airplay
Effekt
20 watt
Mål
88 x 88 x 170 mm
Batteritid
8 timer