Det er for designet og den lave pris, du skal overveje at købe aGo II Fabric.

Kreafunk aGo II Fabric

aGo II Fabric er liten, rimelig og flott, men lyden egner seg best til badet.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Kreafunk
7.9

Den lille Bluetooth-høyttaleren ­Kreafunk aGo II Fabric ser mye dyrere ut enn den egentlig er. Den flotte finishen og en solid skinnrem til å henge opp høyttaleren i får den mest av alt til å minne om noe fra B&O.

Lyden er, som du kan forvente av en høyttaler i denne størrelsen, på nivå med en gammeldags transistorradio. Det vil si at du enkelt kan høre på et strømmet nyhetsprogram takket være høyttalerens klare mellomtone, men musikk blir du raskt litt lei av hvis du har kresne ører. I rytmisk musikk med bass og trommer mangler lyden bunn, og det ­høres litt ut som den spilles gjennom en tom blikkboks.

Når det er sagt, egner aGo II ­Fabric seg godt som baderomshøyttaler. Den tåler fukt, og den gode stemmegjengivelsen gjør høyttaleren ideell til å høre en podkast mens du står i dusjen. Vil du ha stereolyd, kan du kjøpe en ekstra høyttaler og koble dem sammen trådløst.

Høyttalerens innebygde batteri lades ved å koble til en USB-kabel, og fullt oppladet kan aGo II Fabric spille i et døgns tid før den må få strøm igjen.


+ Flott design

+ Lang batteritid

– Litt flat lyd

Conclusion

aGo II Fabric er liten, rimelig og flott, men lyden egner seg best til badet.

Spesifikasjoner

Merke
Kreafunk
Tilkobling
Bluetooth 5.1
Effekt
6 watt
Vekt
180 g
Mål
8 x 8 x 3,9 cm