Lynlåsen er ikke bare til pynt. Du kan nemlig bytte tekstiltrekket på den øverste delen.

Libratone ZIPP 2

ZIPP 2 er en fin, men ganske dyr høyttaler.

av #Høyttalere #Libratone
7.8

ZIPP 2 er en solid og god Bluetooth-høyttaler. Mesteparten av den sylinderformede saken er kledd i et robust tekstil som fås i mange farger. Øverst sitter en karakteristisk lærstropp, og det går en glidelås langs hele den nederste kanten slik at stoffet kan tas av.

Høyttaleren er lett å koble til for eksempel en telefon via Bluetooth, og lyden er fyldig med en bass som er langt større enn selve høyttaleren. Stemmer kan imidlertid virke litt ulne ut når man for eksempel lytter til prateprogrammer på radio. Lyden stråles ut fra høyttaleren i en radius på 360 grader, så den kan godt plasseres midt i rommet. ZIPP 2 kan for øvrig holde det gående i opptil tolv timer før batteriet må lades, men den kan også få strøm direkte fra en stikkontakt.

Den tilhørende appen trekker ned helhetsinntrykket en smule. Den har nemlig problemer med å koble ZIPP 2 til trådløse nettverk. Jeg forsøkte på to ulike nettverk med to forskjellige telefoner, og da det endelig lyktes, hadde appen en lei tendens til å krasje. Den trådløse tilkoblingen brukes blant annet til å få stemmeassistenten til Amazon, Alexa, til å fungere. Den snakker dessverre ennå ikke norsk, så en norsktalende Google Assistent hadde vært et bedre valg.


+ Fyldig lyd

+ Oppladbart batteri

– Relativt dyr

– Alexa kan ikke norsk


Pris og forhandler finner du på:

www.prisjakt.no

Konklusjon

ZIPP 2 er en fin, men ganske dyr høyttaler.

Spesifikasjoner

Merke
Libratone
Tilkobling
WiFi og Bluetooth
Vekt
1,5 kg
Mål
26,1 x 12,2 cm
Batteritid
12 timer