Lyset på bagsiden kan enten synkroniseres med lyden eller det, der sker på skærmen.

Logitech G560

Logitech G560 gir stor og god lyd til både film og musikk. Dessuten har det innebygd lysorgel.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Logitech
9.0

Vi har hatt en del pc-høyttalere til test i årenes løp og er ikke lette å imponere. Likevel overrasket Logitech G560 med en lydkvalitet som ligger over det man vanligvis hører fra en pc. Settet har et ganske ordinært utseende, men det er ingen tvil om at den tunge subwooferen bidrar positivt.

Den leverer et solid fundament, særlig for rytmisk musikk der man både hører og kjenner trommene når man spiller rock. Bassen henger imidlertid ikke helt sammen med resten av lydbildet. Det krever litt tilvenning, men ellers er lydbildet klart og godt. Vi hørte mange detaljer i musikken som ikke var der da vi spilte den samme musikken gjennom de innebygde pc-høyttalerne.

De to sidehøyttalerne har lys som skifter farge i takt med musikken. Den funksjonen er imidlertid lett å slå av i det tilhørende pc-programmet, og du kan også få lyset til å matche fargene i et spill eller en film. Det får høyttalerne til å virke som Ambilight-funksjonen som finnes i noen tv-modeller fra Philips, der veggen bak skjermen får samme farger som på skjermen og bidrar til en større opplevelse. Programmet har mange innstillinger, og du kan få både lys og lyd til å virke nøyaktig som du ønsker.

Logitech gir også mange tilkoblingsmuligheter. Den mest opplagte er å bruke den medfølgende USB-kabelen. Det reduserer risikoen for elektriske forstyrrelser som kan påvirke det analoge lydsignalet hvis du bruker minijack-utgangen. Du kan også koble høyttaleren til for eksempel mobilen via Bluetooth.


+ Stor lyd med solid bass

+ Høyttalere med lys

+ Gode tilkoblinger

Konklusjon

Logitech G560 gir stor og god lyd til både film og musikk. Dessuten har det innebygd lysorgel.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech