Næsten alle tilslutningerne gemmer sig på bagsiden, så forfra ligner Logi Dock bare en stofbeklædt højtaler.

Logitech Logi Dock

Logi Dock er en god følgesvenn til pc-en din. Du får bedre lyd i videosamtaler og et bredt utvalg av tilkoblinger.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Logitech
9.2

Logi Dock er en praktisk alt-i-ett-boks som supplerer pc-en på en god måte. Det er vanskelig å beskrive med ett ord hva Logi Dock egentlig er. Den har funksjoner som en docking-­stasjon, der du kan koble mye ekstrautstyr til pc-en med én USB-kabel. Samtidig kan du også bruke Logi Dock som høyttaler og mikrofon når du har telefon- eller videosamtaler på datamaskinen.

Det er et stort utvalg av tilkoblinger på baksiden, der du blant annet kan koble til skjermen og alt utstyret som bruker USB. Vi samlet en liten haug med kabler fra bordet og koblet alt sammen til Logi Dock, og det var en stor lettelse bare å kunne koble USB-C-kabelen fra Logi Dock til den bærbare datamaskinen for å få tilgang til en mus, en bedre tastatur, en større skjerm, et bedre nettkamera og en USB-kortleser. Vi koblet en siste USB-kabel fra en USB-port på Logi Dock til en telefon, slik at den kunne få strøm mens vi satt og jobbet.

På toppen av boksen er det en rad med knapper hvor du blant annet kan slå lyden av og på eller hoppe direkte inn i en videosamtale. Det siste krever imidlertid at avtalen på forhånd er registrert i Windows-programmet Logitech Tune, som fungerer sammen med blant annet Google Kalender. Det sitter LED-lys nederst på høyttaleren, slik at du for eksempel enkelt ser at mikrofonen er av når det lyser rødt.

Klar og fin lyd. Lyden er klar og tydelig både i høyttaleren og gjennom mikrofonen. Mikrofonen fanger imidlertid opp en del romklang, så du bør helst ikke sitte i et rom med veldig dårlig akustikk. 

Du kan koble telefonen til Logi Dock via en trådløs Bluetooth-tilkobling og på den måten spille av telefonens lyd gjennom høyttaleren. Logi Dock kan også brukes som vanlig datamaskin-høyttaler til musikk og andre lyder fra Windows, og det klarer den helt fint.


+ Mange funksjoner i én boks

+ God lyd til videosamtaler

– Mikrofonen fanger opp mye av lyden rundt deg

Conclusion

Logi Dock er en god følgesvenn til pc-en din. Du får bedre lyd i videosamtaler og et bredt utvalg av tilkoblinger.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
USB-C
Vekt
942 g
Mål
16 x 13,2 x 8,5 cm
Annet
60 Hz-20 KHz