Logitech MX Sound

Logitech MX Sound

Logitech MX Sound er et pent sett med pc-høyttalere som kan kobles til både trådløst og med kabel, slik at du kan spille av fra ulike enheter. Lyden er stort sett klar og fyldig, men bassen forvrenges noe ved høyt volum.

av #Høyttalere #Logitech
6.6

Vil du spille av musikk fra pc, telefon og nettbrett? Det er en enkel sak med MX Sound fra Logitech. Høyttalerne kan nemlig spille av lyd fra alle kilder du måtte ha lyst til å bruke, enten via minijack eller Bluetooth. Mulighetene gjør at du alltid kan ha høyttalerne koblet til pc-en via kabel, samtidig som du kobler til telefonen via Bluetooth.

Det går både raskt og lett å koble til på begge måter, men det kan oppstå en smule forvirring ettersom MX Sound spiller fra alle tilkoblede enheter. Du kan altså lett komme til å spille musikk fra to enheter på én gang.

Lydbildet er ganske brukbart med tanke på prisklassen, uansett musikksjanger og ikke minst når du hører filmlyd. Du får som regel en klar og sprø lyd med utmerket bass, som riktignok forvrenges noe hvis du spiller høyt.

+ Tilkoblingsmuligheter
+ Klar lyd
– Forvrenger ved høyt volum
– Ingen styring av inngangssignal

Dagsaktuell pris på MX Sound finner du her

Konklusjon

MX Sound leverer god lyd fra pc eller telefon, men lydkvaliteten forringes når du spiller høyt.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Tilkobling
2 x Mini jack, Bluetooth
Effekt
24 W
Vekt
1,72 kg
Mål
16 x 16 x 8,34