Test Marshall Uxbridge

Marshall Uxbridge

Kompakt nettverkshøyttaler

av Markus Dahlberg #Høyttalere #Marshall
8.7

Den lille Bluetooth-høyttaleren viderefører arven fra selskapets klassiske forsterkere, og Marshall Uxbridge ser ut helt som den skal.

Uxbridge kan kobles til et trådløst nettverk. Den støtter både AirPlay 2 og Chrome­cast, og den har Google Assistent. I iOS fungerer den med det samme som en høyttaler på nettverket. I Android må du først installere appen Google Home. Med tanke på størrelsen spiller Uxbridge både høyt og godt. Vi har prøvd den utendørs på varme sommerkvelder, og den fungerer perfekt til å levere bakgrunnsmusikk. Man kan spille ganske høyt, men lyden blir naturlig nok best hvis man holder volumet på et moderat nivå. Lydbildet preges av en forholdsvis kraftig bass, uten at man går glipp av for mange detaljer. Man kan selvfølgelig høre at høyttaleren er liten, men lyden er likevel overraskende tung og god.

På toppen av høyttaleren er det knapper for diskant, bass og volum. Det finnes ingen fysisk lydinngang, så all lyd må sendes trådløst. Strømledningen kobles til på baksiden. Dermed kan ikke høyttaleren plasseres inntil en vegg, og den har ikke batteridrift.


+ Kompakt
+ Brukervennlig

– Ingen lydinngang

Konklusjon

Smart og brukervennlig høyttaler.

Spesifikasjoner

Merke
Marshall
Tilkobling
Wi-Fi 5, Chromecast, AirPlay 2 Bluetooth 4.2
Vekt
1,39 kg
Annet
Stemmestyring med Google Assistent