Fidelio FS1's lysdioder kan kaste lys op på væggen bag højtaleren.

Philips Fidelio FS1

Du får stor og detaljert lyd i Fidelio FS1, men høyttaleren er bare verdt prisen hvis du bruker den sammen med andre Philips-produkter.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Philips
8.5

Designen på Bluetooth-høyttaleren Fidelio FS1 fra Philips er anonym, men lyden kimser du ikke av. Fidelio FS1 har en subwoofer-enhet i bunnen, og den høres tydelig når det er behov for ekstra bass. Lyden er fint avstemt slik at bassen ikke blir for dominerende, og høyttaleren ga et fint og detaljert lydbilde uansett hva vi spilte. Det er en svært allsidig høyttaler som kan brukes i mange sammenhenger.

Det er selvfølgelig Bluetooth slik at du kan spille av fra f.eks. Spotify på telefonen, men det finnes også en god flerromsfunksjon der du kan koble sammen flere høyttalere via det trådløse nettverket. Du kan dessuten bruke et sett med FS1-høyttalere sammen med en Philips Soundbar for å få surroundlyd fra tv-en.

Hvis du i tillegg har en Ambilight-TV fra Philips, kan Fidelio FS1 bidra til lysshowet, takket være en serie LED-lys på baksiden av høyttaleren. Flerromsfunksjonen styres via Philips-appen på telefonen. Det fungerer som det skal, men sammenkoblingen er ikke like intuitiv som hos for eksempel konkurrenten Sonos.


+ Flott og balansert lyd

+ Innebygd lys

– Ikke så intuitiv sammenkobling

Conclusion

Du får stor og detaljert lyd i Fidelio FS1, men høyttaleren er bare verdt prisen hvis du bruker den sammen med andre Philips-produkter.

Spesifikasjoner

Merke
Philips
Tilkobling
Bluetooth, Wi-Fi
Vekt
2,9 kg
Mål
35,5 x 18,4 x 18,6 cm