På fronten sidder en række knapper, som du blandt kan bruge til at skrue op og ned for lyden eller lukke for samtalen.

Poly Sync 20

Poly Sync 20 gir god og klar lyd i begge ender av videosamtaler på datamaskinen.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Poly
8.3

Poly Sync 20 er en liten høyttaler som er beregnet til å forbedre lydkvaliteten i begge ender av videosamtaler på datamaskinen. Til dette formålet kan vi uten å nøle gi den lille høyttaleren vurderingen «bestått». Spesielt mikrofonen gir et stort kvalitetsløft sammenliknet med den typen innebygde mikrofoner som vanligvis sitter i en bærbar pc. Slike mikrofoner fanger bare opp lyden rett foran pc-en, og lyden faller ut bare du vrir hodet litt til siden når du snakker. Dette problemet har du ikke med Poly Sync 20, som fanger opp stemmen din klart og tydelig. Det var også betydelig mindre romklang i lyden da vi brukte mikrofonen på to meters avstand på et kontor med nesten helt nakne vegger.

Du kan velge om du vil koble Sync 20 sammen ved hjelp av Bluetooth eller med USB-kabel. Når kabelen ikke brukes, kan den rulles sammen rundt høyttalerens bunn, slik at den ikke er i veien. Dessverre er kabelen noen få millimeter for kort til at dette skal fungere tilfredsstillende: Du må nemlig trekke ganske hardt i kabelen for å vikle den riktig rundt bunnen, slik at USB-kontakten på enden av kabelen til slutt kan låses på plass i en liten fordypning på undersiden.

Høyttaleren egner seg ikke spesielt godt til å høre på musikk. Lyden er riktignok bedre enn i en vanlig bærbar pc, men hvis du er ute etter bedre lydkvalitet til musikk fra pc-en, kan du også få bedre datahøyttalere til samme pris. Inne i Sync 20 sitter det et innebygd batteri, og det er også plass til en USB-port slik at du raskt og enkelt kan bruke høyttaleren som powerbank til telefonen din. Det er ingen synlig batteriindikator på Sync 20, men når du slår den på, sier en stemme i høyttaleren hvor mye batteri som er igjen.

Poly Sync 20 er liten og lett og derfor enkel å ta med i pc-vesken sammen med den bærbare pc-en. Det følger også med et lite etui.


+ Både kabel og Bluetooth

+ God mikrofonlyd

– Kabelen er litt for kort

Conclusion

Poly Sync 20 gir god og klar lyd i begge ender av videosamtaler på datamaskinen.

Spesifikasjoner

Merke
Poly
Tilkobling
USB & Bluetooth
Vekt
360 g
Mål
18,2 x 9,5 x 3,4 cm
Annet
80 Hz - 20.000 Hz