Højtaleren er meget solid og dækket af et metalgitter.

Sonos Move

Sonos Move er en god kombinasjon av en Wi-Fi-høyttaler for hjemmebruk og en Bluetooth-høyttaler som kan være med på tur.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Sonos
9.4

Sonos er et system for strømming og avspilling av musikk via det trådløse hjemmenettverket. Slik har det i hvert fall vært. Selskapets nyeste høyttaler kan nemlig også brukes via Bluetooth. Du kan godt koble Move til nettverket og bruke den til å spille for eksempel musikk fra pc-en eller en strømmetjeneste som Spotify. Hvis du vil ha lyd i hagen eller i forteltet til campingvognen, kan du imidlertid lade opp Sonos Move og ta den med deg. Øverst på baksiden er det en fordypning som gjør det lett å stikke inn fingrene og få et godt grep på den ikke helt lette høyttaleren når du skal flytte på den.

Øverst finner du knapper til å styre avspillingen, men man får utvilsomt mest ut av å betjene høyttaleren med den glimrende Sonos-appen. Hvis du har flere Sonos-produkter, kan du styre samtlige fra den samme appen og spille musikk i flere rom samtidig.

Lyden i Sonos Move er klar og fyldig, og nesten på høyde med de beste høyttalerne i den nyeste testen vår av Bluetooth-høyttalere. Hvis du bare har behov for Bluetooth-avspilling, kan du lese den nevnte testen av slike høyttalere her i Testsonen.

Strømmen for lading av Move leveres etter samme prinsipp som til en vannkoker. Det er bare å plassere Sonos Move i en ring som er koblet til en stikkontakt, så begynner høyttaleren å lades opp. Det tok oss et par timer å lade opp høyttaleren helt, og det holdt Move gående i nesten åtte timer.

 


+ God lyd

+ Både Bluetooth og Wi-Fi

+ Ledningsfri lading

Conclusion

Sonos Move er en god kombinasjon av en Wi-Fi-høyttaler for hjemmebruk og en Bluetooth-høyttaler som kan være med på tur.

Spesifikasjoner

Merke
Sonos
Tilkobling
Bluetooth og Wi-Fi
Vekt
3 kg
Mål
24 x 16 x 12,6 cm
Batteritid
Cirka åtte timer