Sonos Playbase

Sonos Playbase

Sonos leverer en god lydplanke til tv-en.

av #Høyttalere #Sonos
9.2

Sonos er et svært populært system for å spille musikk i flere rom. Selskapet har et stort utvalg av høyttalere som kommuniserer seg imellom, slik at du kan spille musikk i flere rom samtidig, enten den samme eller forskjellig musikk.

Sonos Playbase er den nyeste modellen fra selskapet og er beregnet på å plasseres under tv-en. Derfor har den også optisk tilkobling, slik at du kan koble den direkte til en moderne tv. Deretter kan du la høyttaleren spille av tv-lyden, strømme musikk fra en strømmetjeneste som Spotify eller høre radio. Du kan også spille musikk fra datamaskinen via det trådløse hjemmenettverket. Alt styres med en oversiktlig app som kan lastes ned gratis til både Android og iOS.

Lyden i Playbase er stor og overbevisende og fungerer fint til alt fra debattprogrammer på tv til store actionfilmer med mengder av eksplosjoner og annet bråk. Vil du ha litt ekstra «trøkk», kan du koble Playbase til andre høyttalere fra Sonos og få en komplett surround-opplevelse.

Sonos Playbase er lagd for å stå under fjernsynet, slik at den løfter tv-skjermen en tanke. Har du en stor tv med fot i tilsvarende størrelse, kan det være vanskelig å få det til å balansere på en forsvarlig måte når du setter det på toppen av Playbase.

 

Fås kjøpt hos:

www.hifiklubben.no

 

+ Stor og god lyd

+ Spiller fra mange forskjellige kilder

+ Kan brukes til surround

+ God app-styring

 

Konklusjon

En god lydplanke som også kan strømme radio og musikk fra nettet eller musikkfiler fra en pc.

Spesifikasjoner

Merke
Sonos
Tilkobling
Kabelnettverk (ethernet), optisk lyd
Vekt
8,6
Mål
5,8 x 72 x 38 cm