En pulserende ring af lys om basenhederne i højtalerens ender er med til at løfte stemningen.

Sony SRS-XG300

Sony SRS-XG300 leverer musikken til en livlig fest, men den er ikke så god til å gjengi menneskestemmer.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Sony
7.9

Det er godt med gjennomslagskraft i bassen i Sony SRS-XG300, men det er ikke en Bluetooth-høyttaler for deg som liker taleprogrammer eller de finere aspektene ved musikken.

Den dype, pulserende bassen sendes ut i begge ender av høyttaleren, og lyden får en pondus som ellers tilhører større lydanlegg.

Det kniper litt mer med mellomtonen, som hadde en litt ullen klang uansett hvordan vi stilte inn telefonen og høyttaleren. Hvis du er av typen som kan ha problemer med å høre hva som blir sagt på tv-en, vil du ikke bry deg om å høre en podkast på SRS-XG300. Vi måtte i hvert fall anstrenge oss litt for å følge med på hva de litt utydelige stemmene sa i programmene vi lyttet til.

Høyttaleren har Fast Pair-funksjon, som gjør det veldig enkelt å koble til en Android-telefon. Du slår bare på høyttaleren når du står ved siden av den med telefonen, så dukker det opp et bilde av høyttaleren på skjermen, og du blir spurt om du har lyst til å koble disse to sammen. Det sa vi ja til, og så var høyttaleren klar til bruk. SRS-XG300 er nesten sylinderformet og utstyrt med et par brede gummiføtter. Det er innganger på baksiden av høyttaleren, og på fronten sitter det store, lett tilgjengelige knapper til blant annet å starte og stoppe musikken og slå høyttaleren på og av.

En topplist av gummi forvandles til et håndtak når du fører hånden under den. Høyttaleren er tung, men den er enkel å transportere med et fast grep i gummireima. Det oppladbare batteriet i SRS-XG300 holder musikken i gang i opptil 25 timer, så det er nok strøm til selv den mest langstrakte festen.


+ Stor, tung bass

+ Rask sammenkobling med telefonen

– Ullen mellomtone

Conclusion

Sony SRS-XG300 leverer musikken til en livlig fest, men den er ikke så god til å gjengi menneskestemmer.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Tilkobling
USB-C
Effekt
2 x 8 watt
Vekt
3 kg
Mål
31,8 x 13,8 x 13,6 cm