Sony SRS-ZR5

En flott høyttaler med god lyd og kraftig bass.

av #Høyttalere #Sony
9.0

Den nye minihøyttaleren fra Sony, SRS-ZR5, passer uten problemer i de fleste interiører. Lydkvaliteten er forbløffende god, med fin tyngde både i bassen og i lydbildet som helhet. Høyttaleren kobles til via trådløst nettverk eller med Bluetooth til for eksempel en telefon eller et nettbrett, og det går helt smertefritt. Bluetooth kan ofte skape en del krøll, men her fungerer det forbilledlig. Man kan også koble til via kabel, hvis man foretrekker det.

Lydkvaliteten er som sagt god, og lydbildet er fortsatt klart når man befinner seg et stykke unna høyttaleren. I testperioden var høyttaleren blant annet plassert i et kjøkken, mens vi befant oss på verandaen og fortsatt hørte musikken ganske tydelig.

Det eneste problemet som oppsto i testperioden, var at signalet mellom for eksempel høyttalere og telefon til tider kunne falle ut hvis det fantes fysiske hindringer mellom enhetene. Det er likevel mer en kritikk av av Bluetooth-teknologien som den er i dag, enn et problem med selve høyttaleren. Vil man være på den sikre siden, kan man med fordel la telefonen ligge i nærheten av høyttaleren når man spiller av via Bluetooth.
Finn laveste pris:

www.prisjakt.no

+God lyd
+Kraftig bass
+Pen design
+Lett å koble til ulike enheter

 

Konklusjon

Sony-høyttaleren har god lyd og er lett å koble til.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Tilkobling
Bluetooh, Wi-fi, HDMI, USB 2,0
Vekt
1,7 kg
Mål
10 x 10 x 16 cm