Høretelefoner kan tilsluttes på fronten af den ene højtaler, hvis du får brug for lidt mere diskret lyd.

Trust GXT 608 Tytan

De små Trust-høyttalerne er et godt supplement til en bærbar pc med dårlige høyttalere.

av Morten Skeldal Østergaard #Høyttalere #Trust
7.5

Ting behøver ikke nødvendigvis å være så komplisert. Hvis du bare vil ha et par gode høyttalere som leverer klar og ren lyd til  det meste, får du det i rikt monn fra Trust GXT 608 Tytan.

Det er et sett tradisjonelle pc-høyttalere som kobles til maskinen med en minijack-plugg. Settet får strøm via USB-porten, og dermed er settet klart til bruk.

Det er smart at du ikke må ha en egen strømforsyning til høyttalerne. Det gjør dem lette å ta med på tur slik at du kan bruke dem sammen med en bærbar pc.

På den annen side setter det visse begrensninger for lydtrykket. Hvis du ikke har noen problemer med å ha en separat strømforsyning liggende, er blant annet Creative Sound BlasterX Kratos S3 et bedre alternativ hvis du vil ha et høyttalersett som kan brukes til det meste, og som ligger i samme prisklasse.

Hvis du primært er ute etter å forbedre lyden i den bærbare maskinen, er derimot Trust GXT 608 Tytan et godt valg. Lyden er vesentlig bedre enn selv fra de beste integrerte høyttalerne i en bærbar pc. Du kan justere bass og volum med et par knapper på fronten av den ene høyttaleren. Det kan også være nødvendig å justere bassen, som har lett for å farge lyden for mye hvis du har skrudd den opp i forbindelse med et for eksempel et spill.

For deg som liker litt bling, får du det i form av et rødt LED-lys i hver høyttalere som pulserer i takt med musikken. Det kan heldigvis også slås av hvis man ikke er i humør til slikt.


+ Brukbar lyd

+ Transportable

– Ullen bass

– Begrenset lydtrykk

Konklusjon

De små Trust-høyttalerne er et godt supplement til en bærbar pc med dårlige høyttalere.

Spesifikasjoner

Merke
Trust
Tilkobling
USB, 3,5 mm minijack
Effekt
18 watt
Vekt
0,50 kg
Mål
207 x 104 x 97 mm