Der følger et fem meter langt kabel med til baghøjtalerne, så du behøver altså ikke at stille dem på bordet som her.

Trust Torro GXT 698

Dette er settet for deg som vil ha kraftig surround-lyd til en rimelig penge.

av #Høyttalere #Trust
7.9

Det kan lett bli dyrt å kjøpe surround-anlegg til pc-en, ganske enkelt fordi det består av så mange deler. Trust Torro GXT 698 er imidlertid et rimelig og godt alternativ hvis du er klar til å ta spranget fra vanlig stereo til lyd fra alle kanter.

Torro GXT 698 er altså et 5.1 surround-sett. Det vil si at du har to høyttalere foran deg, to bak, en senterhøyttaler under skjermen og en subwoofer til å ta seg av den dypeste bassen. Plasseringen av sistnevnte er ikke kritisk, så du kan godt sette subwooferen et sted der den verken er synlig eller i veien, gjerne under skrivebordet.

Oppsettet er raskt unnagjort. Ledningene er fargekodet, så det er lett å se hvor de hører hjemme i de forskjellige enhetene.

Settet egner seg ikke spesielt godt for kritisk musikklytting. Den store og fargerikt lysende ringen i subwooferen gir også et tydelig signal om at GXT 698 først og fremst er for deg som foretrekker Counterstrike fremfor Beethoven.

Liker du spill, kan du glede deg over rikelig med basstunge eksplosjoner. Subwooferen leverer en tilfredsstillende rumling som føles mer enn den høres. Lydkvaliteten kan ikke konkurrere med de beste høyttalerne i denne testen, men er mer enn god nok til spill.

Det følger med en liten fjernkontroll som brukes til å justere volumet for de forskjellige høyttalerne og subwooferen i forhold til hverandre. Med fjernkontrollen kan du også velge hvilken kilde som skal levere lyd til GXT 698. I tillegg til surround-tilkoblingen kan du nemlig koble høyttalersettet til for eksempel mobilen ved hjelp av en vanlig analog minijack.

 


+ Utmerket surroundlyd for pengene

+ To kilder kan kobles til samtidig

– Dominerende bass

 

 

Konklusjon

Dette er settet for deg som vil ha kraftig surround-lyd til en rimelig penge.

Spesifikasjoner

Merke
Trust
Tilkobling
Minijack, optisk
Effekt
90 watt (RMS)
Annet
Fjernkontroll inkludert