Ultimate Ears Megaboom 3

Ultimate Ears Megaboom 3

En liten Bluetooth-høyttaler som leverer vesentlig bedre, større og mer fyldig lyd enn størrelsen skulle tilsi.

av #Høyttalere #Ultimate Ears
8.9

Jeg må innrømme at forventningene til en høyttaler som ikke er større enn en literskartong med melk, ikke var særlig høye. Derfor var overraskelsen stor da jeg fikk paret Bluetooth-høyttaleren Ultimate Ears Megaboom 3 med telefonen og trykket på play-knappen.

Musikken fyller fint en halvstor stue, og den lille, sylinderformede høyttaleren skaper et lydbilde som gir en overbevisende illusjon at man faktisk har to høyttalere i rommet.

Både tale i lydbøker, bredden i lyden fra et symfoniorkester og basstung popmusikk låt forbløffende godt med Megaboom 3.

Høyttaleren kan spille på strøm fra en stikkontakt, men du kan også lade det innebygde batteriet og ta den med på tur. Gjør du det, kan du også glede deg over at den er vanntett og til og med flyter, hvis du skulle komme til å miste den i svømmebassenget når du er på ferie.

Man regulerer volumet ved å trykke på et overdimensjonert pluss- eller minustegn på fronten av høyttaleren. Holder du begge knappene nede samtidig, forteller en vennlig kvinnestemme hvor mange prosent som er igjen av batterikapasiteten.

Høyttaleren har sin egen app til både iPhone/iPad og Android. Fra den kan du slå Megaboom 3 av og på, og det er også der du laster ned oppdateringer til høyttalerens fastvare, altså det interne operativsystemet. Det virker ikke som om appen har noen funksjoner man ikke klarer seg fint uten eller finner direkte på høyttaleren. Jeg glemte i hvert fall snart hele appen.

Konklusjon

En liten Bluetooth-høyttaler som leverer vesentlig bedre, større og mer fyldig lyd enn størrelsen skulle tilsi.

Spesifikasjoner

Merke
Ultimate Ears
Tilkobling
Bluetooth
Effekt
36 watt
Vekt
925 gram
Mål
87 x 225 mm
Batteritid
20 timer