Bildene kommer ut gjennom en spalte på siden av Zoemini C.

Canon Zoemini C CV-123-BBY

Canons minikamera leverer bilder der og da, men bildekvaliteten er ikke imponerende.

av #Kamera #Canon
4.3

Ta et bilde og vent noen sekunder mens kameraet surrer og går. Deretter står du plutselig med en fersk fargeutskrift fra Zoemini C, et nytt lommekamera fra Canon med innebygd termoskriver.

Zoemini C benytter en spesiell papirtype der fargene ligger i papiret og fremkalles ved hjelp av varme. Derfor er det bare å legge inn papirene bak et lokk på baksiden av kameraet. Det er plass til ti av de små arkene.

Kameraet er særdeles brukervennlig og har verken zoom eller avanserte innstillinger. Det er bare å se i søkeren og trykke på utløseren, så begynner kameraet å skrive ut bildet. Hele prosessen er unnagjort på under et minutt.

Det er morsomt å få et ekte papirbilde like etter at man har tatt det, men utskriftene måler dessverre bare 7,7 x 5,1 cm, og bildekvaliteten er ikke overveldende. Fargene virker blasse, motivene flate og kornete.

Du kan koble kameraet til telefonen ved help av en gratisapp fra Canon og skrive ut bilder fra telefonens kamera, men det hjelper dessverre ikke på utskriftskvaliteten.

Zoemini-kameraet er nok mest en gimmick som kan brukes for eksempel på en fest der gjestene kan få bildene med seg hjem. Prisen på hvert bilde er forholdsvis høy. Du slipper riktignok å kjøpe blekk, men en pakke papir koster til gjengjeld nærmere 170 kroner.

 


+ Du får bildene med det samme

– Lav kvalitet

– Dyrt papir

Konklusjon

Canons minikamera leverer bilder der og da, men bildekvaliteten er ikke imponerende.

Spesifikasjoner

Merke
Canon
Type
Lommekamera med Zero Ink-pair (Zink)
Oppløsning
8 megapiksler
Korttype
microSD
Mål
121 x 80,3 x 21,5 mm
Vekt
188
Annet
Skriveroppløsning: 314 x 600 dpi