Den lille skærm er ikke berøringsfølsom, så du styrer Dash Cam 67W med de fire knapper på siden.

Garmin Dash Cam 67W

Dash Cam 67W er et godt, lite kamera som tar opptak av veien foran bilen i et bredt synsfelt.

av Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Garmin
9.0

Garmin Dash Cam 67W er et lite og godt kamera til frontruten på bilen. Det er på størrelse med en fyrstikkeske, og det vil neppe sjenere deg hvis du for eksempel henger det opp i bakspeilet.

Kabelen er lang nok til at du kan trekke den rundt frontruten og ned til bilens strømuttak.

Dash Cam 67W er montert på en liten fot som fester seg til ruten med en klebende underside. Du kan enkelt vippe kameraet av og ta det med deg.

Under kjøringen styrer du kameraet med fire knapper på siden. Det gjør ikke noe at du ikke kan se knappene, for det er symboler på forsiden av kameraet som viser hva hver enkelt knapp gjør.

Dash Cam 67W spiller inn og lagrer det som skjer på et microSD-kort (følger ikke med). Vær oppmerksom på at kortet må være klasse 10 (det står et lite 10-tall på kortet). Det skyldes at kameraet tar opp video i høy oppløsning, og denne typen opptak krever et raskt kort.

Opptakene er skarpe og gode, uansett om det er mørkt eller mye sol. Dash Cam 67W har et bredt synsfelt som gjør at kameraet fanger opp alt som skjer foran bilen.

Kameraet fungerer godt sammen med Garmins app til telefonen, slik at du kan overføre opptakene og se dem senere. Dash Cam 67W tar opp hele tiden, men opptakene blir løpende slettet med mindre kameraet oppfatter en påkjøring eller du trykker på en knapp på siden som markerer at opptaket skal lagres.

Kameraet har en time lapse-funksjon slik at du kan spille inn turen og se den i oppskrudd tempo senere.

 


+ Flott og skarpt bilde

+ Morsom time lapse-funksjon

– SD-kort ikke inkludert

Conclusion

Dash Cam 67W er et godt, lite kamera som tar opptak av veien foran bilen i et bredt synsfelt.

Spesifikasjoner

Merke
Garmin
Type
Dash Cam
Oppløsning
1440p
Korttype
MicroSD
Tilkobling
USB
Skjerm
2.0″
Mål
5,62 cm x 4,05 cm x 2,19 cm
Vekt
57 gram