Der sidder mikrofoner på begge sider af kameralinsen, så du får en fin stereoeffekt.

Logitech C930e Webcam

Logitech C930e leverer flotte videoopptak til videosamtalene dine og den brede synsvinkelen sørger for at du får med alt.

av Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
9.1

Du er klar for videosamtaler i løpet av få minutter med Logitechs nettkamera, C930e. Kameraet må bare kobles til en USB-port, så vil de nødvendige driverne installeres av seg selv.

Vi åpnet raskt videosamtaletjenesten Google Meet og startet et møte med en annen PC i huset. Videokvaliteten til C930e viste seg å være blant de beste fra Logitechs ganske omfattende utvalg av nettkameraer.

De billigste nettkameraene fra både Logitech og andre produsenter har en tendens til å levere bilder der fargene virker litt utvasket, og bildet har det samme litt flate utseendet som vi ser på gamle mobiltelefoner. Det er ikke tilfelle med C930e. Fargene er levende, og bildet er skarpt og godt opplyst i Full HD-oppløsning. I dårlig belysning er det overraskende lite støy i bildet.

Kameraets 90 graders synsvinkel fanger et passende område foran datamaskinen, og den innebygde autofokusen er rask til å fokusere på deg når du sitter foran linsen – selv om du plutselig lener deg mot kameraet. Hvis du likevel trenger å få mer inn på bildet, kan C930e tas ned fra toppen av skjermen og monteres på et bordstativ ved hjelp av en liten skruegjenge nederst på kameraet. Du må imidlertid selv skaffe deg et passende stativ, for det følger ikke med.

Lyden er tydelig, men litt skarp. Hvis rommet har nakne vegger, kan det bli litt mye romklang – noe som raskt kan bli litt slitsomt.

 


+ Flott bilde

+ Bred synsvinkel

– Litt skarp lyd

 

Conclusion

Logitech C930e leverer flotte videoopptak til videosamtalene dine og den brede synsvinkelen sørger for at du får med alt.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Type
Webcam
Oppløsning
1920 x 1080 pixels
Zoom
4x digital zoom
Tilkobling
USB
Video
1080p
Mål
9,4 x 7,1 x 4,3 cm
Vekt
162 gram