Det lille hvide lys viser, at kameraet optager.

Logitech Streamcam

For en relativt beskjeden pris får du her et webkamera med god bildekvalitet og mange muligheter.

av Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Logitech
9.2

Logitech Streamcam løfter videosamtalene dine over den gjennomsnittlige bildekvaliteten til et nettkamera på en bærbar PC.

Det er gjort litt ekstra ut av designen til kameraet, der linsen er omgitt av grått stoff. Når kameraet er aktivert, lyser en liten diode inne bak stoffet, slik at du vet at du er «på».

Det tar bare et par sekunder å få den praktiske foten til å holde fast i kanten av skjermen, og så skal kameraets USB-kabel bare kobles til pcen. Foretrekker du å montere kameraet på en trefot, følger det også med en gjenget holder til kameraet.

Bildet er skarpt i Full HD-oppløsning og fargene er naturtro. Kameraet kompenserer flott for skarpt lys fra for eksempel et vindu i bildet og sørger for at du fortsatt kan se det viktigste, altså deg. Det er bare ved opptak i mørke omgivelser at det kommer litt støy i bildet.

Programmet Logitech Capture gir kameraet en rekke ekstrafunksjoner. Her kan du for eksempel stille inn bildet slik at det blir slik du vil ha det. Du kan også stille inn kameraet slik at det følger deg hvis du beveger deg rundt i rommet. Det gir en flott effekt der det nesten virker som du har leid inn en kameramann til å gjøre opptaket.

 


+ Flotte videobilleder

+ Godt program

+ Enkelt oppsett

 

Conclusion

For en relativt beskjeden pris får du her et webkamera med god bildekvalitet og mange muligheter.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Type
Webcam
Oppløsning
1920 x 1080 pixels
Tilkobling
USB