Der medfølger et langt kabel, så du kan installere kameraet ved at trække kablet rundt langs forrudens kant.

Osram ROADsight 30

Osram-kameraet har egentlig god bildekvalitet, men det er vanskelig å se gjennom opptakene i den tilhørende appen.

av Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Osram
7.1

Osram ROADsight 30 er en rimelig løsning hvis du vil se om et dashcam i frontruten er noe for deg, men ikke har lyst til å investere i en av de dyre modellene.

Kameraet settes opp ved hjelp av dobbeltsidig tape nederst på foten. Det sitter ekstremt godt fast – faktisk har vi ikke helt funnet ut av hvordan vi får fjernet foten fra testbilen igjen, nå som testen er over. Det er verdt å ta hensyn til dette problemet hvis du vil ha et dashcam som du enkelt kan flytte til for eksempel en leiebil når du er på ferie. Når du forlater bilen, kan ROADsight 30 heldigvis klikkes av fotens magnetiske holder med et enkelt grep slik at bare foten sitter igjen på frontruten.

Bildekvaliteten er god, og kameraet tar automatisk opp når du begynner å kjøre. Det er en innebygd parkeringssensor som gjør at kameraet også begynner å filme hvis det registrerer noe den oppfatter som påkjørsel når bilen står stille.

Kveldsopptakene var generelt utmerkede, men det var ofte svært vanskelig å tyde nummerskilt på andre biler når vi så opptakene. men i powerbanken. Vi la en smarttelefon oppå den lille lynlogoen, som du finner på toppen av powerbanken, og da startet ladingen automatisk uten at vi trengte å fjerne det beskyttende silikondekselet fra mobiltelefonen. Programmet som du installerer på mobiltelefonen er ikke spesielt intuitiv, så det er nesten like enkelt å se opptakene direkte på kameraets 2 tommer store skjerm.

 


+ God bildekvalitet

– Utydelige nummerskilt i mørke

– Tungvint app

Conclusion

Osram-kameraet har egentlig god bildekvalitet, men det er vanskelig å se gjennom opptakene i den tilhørende appen.

Spesifikasjoner

Merke
Osram
Type
Dashcam
Oppløsning
1080p
Korttype
MicroSD
Tilkobling
Mini-USB
Skjerm
2"