Bare stil The Meeting Owl Pro midt på bordet, så sørger den for at alle er med i samtalen.

The Meeting Owl Pro

Meeting Owl Pro gjør videosamtaler mer dynamiske og mindre søvndyssende, men det er et vanvittig dyrt webkamera.

av Morten Skeldal Østergaard #Kamera #Owl Labs
7.8

The Meeting Owl Pro er et fantastisk nettkamera hvis dere er flere i rommet som deltar i samme videosamtale. Prisen gjør det dessverre litt uinteressant for de fleste.

Det er ingen sak å få Meeting Owl Pro til å virke. Kameraet skal bare kobles til en ledig USB-port på pcen og til en stikkontakt i veggen. De nødvendige driverne installeres automatisk, og så du er klar til videosamtaler på noen få minutter.

Meeting Owl Pro minner om en Bluetooth-høyttaler, men når du slår på kameraet og kobler det sammen med et videochat-program, lyser to store ringer opp som øyne og hele apparatet kan, med litt godvilje, minne om en ugle.

Det spesielle med Meeting Owl Pro er kameraet på toppen som filmer hele veien rundt. Når du begynner å snakke, får du et bilde som er delt opp i flere mindre deler. Øverst ser du et 360-graders panoramabilde av hele rommet. Nedenfor finner du nærbilder av den eller de som snakker.

Meeting Owl Pro lytter og sørger selv for å sette sammen samtalen mens den er i gang, slik at samtalepartneren i den andre enden hele tiden kan se de som snakker. Kameraet fanger deg opp nærmest umiddelbart når du begynner å si noe, og det gir videoopptaket et profesjonelt og stilfullt utseende.

På den annen side kan det virke som om det er spart hist og her i produksjonen av selve «uglen», og det kan jo være litt vanskelig å forstå med tanke på den høye prisen. Det er f.eks. knapper som ikke flukter helt med kantene rundt dem.

 


+ Vellykket kamerafunksjon

+ Fish-eye-bilde av hele rommet

– Ekstremt dyrt Rimelig konstruksjon

– Rimelig konstruksjon

Conclusion

Meeting Owl Pro gjør videosamtaler mer dynamiske og mindre søvndyssende, men det er et vanvittig dyrt webkamera.

Spesifikasjoner

Merke
Owl Labs
Type
Nettkamera
Oppløsning
1080p
Tilkobling
Micro-USB