Du kan styre musikken med knappen på fronten, men det er nemmest at bruge en app.

Sonos Amp

Sonos Amp er et helt lite musikkanlegg i seg selv. Det er bare å koble til høyttalere.

av Morten Skeldal Østergaard #Mediespillere #Sonos
9.7

I mer enn et tiår har Sonos vært det dominerende merket innen strømming av digital lyd i flere rom. Det er det god grunn til. Merket har nemlig holdt et bemerkelsesverdig jevnt og høyt kvalitetsnivå.

I motsetning til det fleste andre Sonos-produkter er ikke Sonos Amp en høyttaler, men en liten musikkspiller med innebygd forsterker. Det er bare å koble til et par tradisjonelle, passive høyttalere på baksiden, så er du klar til å høre musikk.

Sonos Amp har kraft nok til å drive et par velvoksne gulvhøyttalere, og lyden er både stor og god.

Du kan spille musikk fra en pc eller en nettverksdisk, men det finnes også gode musikk- og radiotjenester i Sonos-appen til Android og iOS. Du kan for eksempel knytte den til en konto hos Spotify eller og velge mellom millioner av låter.

Sonos-appen fungerer glimrende, og det er lett å velge musikk. Etter litt øvelse kan man også spille av den samme musikken i flere rom eller flytte avspillingen fra et rom til et annet, hvis man har flere Sonos-høyttalere.

Den kompakte, svarte boksen har en diskré design, og det er en klar fordel på elektronikkprodukter som viser seg å ha så lang levetid som Sonos-produktene gjerne har. Det er nesten tolv år siden jeg kjøpte mine første Sonos-høyttalere, og de spiller fortsatt like fint og ser ut som de kunne vært nye av året.


+ Kraftig forstærker

+ God app for styring av musikken

– Dyr

Conclusion

Sonos Amp er et helt lite musikkanlegg i seg selv. Det er bare å koble til høyttalere.

Spesifikasjoner

Merke
Sonos
Type
Musikkstrømming
Tilkobling
Phono, HDMI Arc, høyttalere
Formater
MP3, Flac og mange flere
Fjernkontroll
Gratis app til iOS, Android og Windows
Mål
21,7 x 21,7 x 6,4 cm