Sony BDP-S6700

Blu-ray-spiller med oppskalering til 4K og integrerte apper, blant annet Netflix.

av Henning Dadkhah Rasmussen #Mediespillere #Sony
7.0

Det er ikke bare smarttelefonen som kan laste ned apper og by på tilleggsfunksjoner. I dag gjelder det alt fra rutere og tv-er til mediespillere. Blu-ray-spilleren BDP-S6700 fra Sony har for eksempel flere forhåndsinstallerte apper å by på, men de fleste er dessverre amerikanske. Norske kunder får imidlertid Netflix, som til og med kan startes med en egen Netflix-knapp på fjernkontrollen, og du får selvfølgelig YouTube. Flere apper finnes i den integrerte app-butikken fra norske Opera.

 

Likevel er S6700 først og fremst en Blu-ray-spiller for deg som fortsatt har film på dvd og Blu-ray – Netflix og de andre appene er å betrakte som ekstrafunksjoner. Hvis du allerede har en annen mediespiller til for eksempel Netflix, finner du ingen ekstrafunksjoner i Sony-spilleren. Det er heller ikke mulig å bruke HBO Nordic, som du kan med blant annet Apple tv. Derimot kan S6700 oppskalere Blu-ray-film i Full HD til 4K – og det er praktisk hvis du har en ny tv som støtter den høye oppløsningen. Det sitter også en USB-kontakt på fronten, slik at du kan vise film som ligger på en minnepinne. S6700 har både trådløs og kablet nettilkobling.

 

Som Blu-ray-spiller er dette en god spiller til prisen – til bruk av strømmetjenester som Netflix, får du mer for pengene med for eksempel en Apple tv.

Her finner du den laveste prisen

Konklusjon

Kompakt og god Blu-ray-spiller, men med begrenset utvalg av apper.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Type
Blu-ray-afspiller
Tilkobling
HDMI, Coaxial audio, USB, Ethernet
Formater
Blu-ray, dvd
Nettverk
LAN + WIFI
Fjernkontroll
Inkludert
Vekt
0,9 kilo
Mål
25,5 x 3,9 x 19,2 cm