Test av ACER Predator Cestus 500

ACER Predator Cestus 500

En mus med ekstremt mange justeringsmuligheter

av #Mus #Acer
8.7

Predator Cestus 500 er en ny mus fra Acer med en futuristisk design. Den har skarpe kanter og farget lys, som kan endres etter egne ønsker fra et program man installerer på pc-en.

Det som får musen til å skille seg fra konkurrentene, er graden av tilpasningsmuligheter. Den kan virkelig bli nøyaktig som du vil ha den.

Musen kan brukes med høyre eller venstre hånd og har derfor knapper på begge sider. På siden kan du velge om du vil ha en fingerstøtte eller en normal flate. Disse delene er festet magnetisk og er lette å skifte ut – men sitter likevel godt. Under musen finnes det to knapper som du kan bruke til å bestemme følsomheten i høyre og venstre knapp – altså hvor hardt du må trykke for at musen skal registrere klikket. Under musehjulet sitter det en DPI-knapp som bestemmer hvor følsom musen skal være. Her har du i utgangspunktet syv forskjellige profiler å velge mellom, fra superlangsom til ustyrlig lynrask. Alle disse innstillingene gjør det utrolig lett å få musen til å passe nøyaktig til ditt behov.

Det skal likevel nevnes at Cestus 500 ikke er en spesielt stor mus. For meg virket den faktisk litt for liten. Dette er imidlertid helt avhengig av hvordan du holder musen og hvor store hender du har. Uansett anbefaler jeg at du prøver den i en butikk før du handler.

+ Mange fysiske innstillinger

+ Følsomheten til knappene er justerbar

– Ikke for store hender

Konklusjon

Acer Predator Cestus 500 er en fantastisk mus for deg som vil ha mange justeringsmuligheter. Den er imidlertid litt liten, så prøv før du kjøper.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
8
Kabellengde
1,8 m
Mål
40 x 96 x 124 mm
Sensor
Optisk, 7200 dpi