Der sidder knapper symmetrisk placeret på begge sider, så musen kan bruges lige nemt med højre og venstre hånd.

AOC GM500

Det bliver ikke meget bedre til prisen end denne mus, der kan bruges med både højre og venstre hånd.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #AOC
9.0

Musen AOC GM500 leverer et godt forhold mellom kvalitet og pris. Formen på den er helt symmetrisk, og det gjelder også knappene. Det er sjeldent å se, men det er faktisk knapper for tommelen på begge sider, og det gjør musen lett å bruke med både høyre og venstre hånd.

Det hadde ikke gjort noe hvis de to hovedknappene hadde vært litt hardere, slik at man ikke kommer til å aktivere dem bare hånden ligger litt tungt på musen. Bortsett fra det er alt som det skal, og produktet virker generelt godt skrudd sammen.

Produsenten AOC har et utmerket program for Windows som gjør det lett å tilordne ulike funksjoner til de i alt åtte knappene. Det er også mulig å endre innstillinger for lyset i musen, og alle mulighetene er oversiktlig presentert på noen få faner i programmet. Det er et bilde av høyre- og venstrehåndsmusen på hovedsiden i programmet, slik at du kan speilvende alle funksjoner med et enkelt klikk. Det er smart hvis dere for eksempel er en høyre- og en venstrehendt som bruker den samme pc-en.

Musen kobles til maskinen ved hjelp av en lang og tekstiltrukket USB-kabel, og musen er klar til bruk i det du kobler den til.


+ God til både høyre og venstre hånd

+ Bra pris

– Primærknappene er litt for følsomme

Conclusion

Det bliver ikke meget bedre til prisen end denne mus, der kan bruges med både højre og venstre hånd.

Spesifikasjoner

Merke
AOC
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
8
Kabellengde
1,8 m
Mål
12,7 x 7,4 x 4 cm
Vekt
145 g
Sensor
5000 DPI