Test av Asus ROG Gladius II

ASUS ROG Gladius II

Behagelig mus fra Asus ROG, med utskiftbare knapper.

av #Mus #ASUS
8.5

Forkortelsen ROG i navnet på denne Asus-musen står for Republic of Gamers, men selv om det er dataspillere som er målgruppen, er den svært god også for oss som ikke spiller særlig mye.

Musen i seg selv er ganske glimrende og ligger usedvanlig godt i hånden, selv om den ikke er så stor.

Prisen ligger imidlertid et par hundrelapper over det man normalt ville forvente av en mus i denne kvaliteten. Den høye prisen skyldes ikke minst at musen kan demonteres, og at det følger med ekstra museknappbrytere i esken når du kjøper den. Hvis de 50 millioner klikkene som er forventet levetid på knappene ikke er nok, får du altså 50 millioner ekstra klikk. Det er også lett å koble fra og bytte ledningen.

For dem som har nytte av ekstrafunksjonene, er det utvilsomt verdt å betale litt ekstra.

Musen har tre knapper på siden, nemlig de normale frem-/tilbakeknappene og en ekstra som kan brukes til å øke presisjonen i spill og programmer der det kan være en fordel. Hvis du holder knappen inne, reduseres hastigheten på musepekeren, slik at det blir lettere å være presis. Det er spesielt nyttig i skytespill der den gjør det mye lettere å sikte.

Her finner du laveste pris.

 

+ Ligger godt i hånden

+ Utskriftbare deler

+ God sensor

– Dyr

Konklusjon

Asus ROG Gladius II er en super mus, men henvender seg primært til folk som har nytte av reservedelene som følger med. Ellers får du like gode mus til en lavere pris.

Spesifikasjoner

Merke
ASUS
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
7
Kabellengde
1 meter og 2 meter
Mål
12,6 x 6,7 x 4,5
Vekt
110 gram
Sensor
Optisk, 12000 CPI