Musen er symmetrisk bortset fra to knapper på venstre side.

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

Med sine 54 gram er ROG Harpe Ace en av verdens letteste mus.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Asus
8.6

Musen ROG Harpe Ace føles så lett at førsteinntrykket var at ASUS hadde glemt å montere elektronikken inne i musens plastskall. Det viser seg heldigvis ikke å være tilfellet.

Den utrolig lette musen glir uanstrengt over musematten, og det ligger dobbeltsidig teflon i esken som du kan feste under musen hvis du vil redusere friksjonen enda mer. Musen er lav og smal og ligger godt i små til mellomstore hender. Hvis du har en stor hånd, hviler den mer på bordet enn på toppen av musen, noe som gjør det litt vanskeligere å flytte musen.

Musehjulet går litt tregt. Det fungerer imidlertid som det skal, og det er lett å merke de små hakkene det faller i når du ruller det. Hjulet er også den eneste delen av musen som er utstyrt med LED-lys.

På venstre side av musen er det to ekstra knapper som dessverre ikke har den samme kvaliteten som de to hovedknappene på toppen av musen.

Den trådløse tilkoblingen til pc-en kan gjøres med en USB-mottaker som kan oppbevares i et lite rom i bunnen av musen hvis du skal transportere den. Det følger også med en ekstra lang kabel, og du velger selv via en skyveknapp på undersiden på musen om du vil bruke den med kabel, med USB-mottaker eller med Bluetooth.


+ Fjærlett

+ Lite friksjon

– Veldig dyr

Conclusion

Med sine 54 gram er ROG Harpe Ace en av verdens letteste mus.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Kabel/trådløs
Kabel/Trådløs
Tilkobling
USB-adapter
Antall taster/knapper
5
Kabellengde
2 m
Mål
12,8 x 6,3 x 4 cm
Vekt
54 g
Sensor
36.000 DPI