Du styrer musemarkørens bevægelser ved hjælp af rullen øverst på RollerMouse Pro.

RollerMouse Pro Wireless

RollerMouse Pro kan erstatte din traditionelle mus og blive dit håndleds bedste ven.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Contour
9.0

RollerMouse Pro er ikke på noen måte en tradisjonell datamus. I stedet for å styre musepekeren med en plastkloss på bordet, benytter du med  Roller­Mouse et rullehjul som er montert på en aksel.

Ellers finner du alle knapper du er vant til fra vanlige mus. Under det store rullehjulet sitter for eksempel et litt mindre rullehjul, og det virker på samme måte som det lille musehjulet på en tradisjonell data­mus. Den annerledes designen krever riktignok tilvenning før du får skikkelig kontroll med Roller­Mouse Pro, men løsningen har flere fordeler når du først får taket på det. 

Håndleddet får en mer avslappet stilling takket være den integrerte håndleddsstøtten, og du behøver heller ikke å bevege fingrene like krampaktig for å trykke på knappene som med en vanlig mus.

Etter et par uker der vi jobbet med RollerMouse Pro åtte timer om dagen, var belastningen av håndleddet til den vanlige musehånden merkbart redusert. Likevel var fortsatt den gode gamle musen førstevalget til presisjonsoppgaver, for eksempel i bildebehandlingsprogrammer.

RollerMouse Pro fås både med og uten ledning. Vi testet den trådløse, som vi koblet til med en 2,4 GHz mottaker i USB-porten på datama­skinen. I tillegg finnes USB-C.


+ Avlaster håndleddet

+ Enkel tilkobling

– Ikke optimal til presisjonsoppgaver

Conclusion

RollerMouse Pro kan erstatte din traditionelle mus og blive dit håndleds bedste ven.

Spesifikasjoner

Merke
Contour