Cooler Master Mastermouse S

God og billig mus til dataspillere

av #Mus #Cooler Master
7.7

Cooler Master Mastermouse S er ikke stort å se til ved første øyekast. Med skinnende gråsvart plast uten for mye dilldall virker den nærmest litt anonym den første gangen man har den i hånden.

Den ligger verken bedre eller dårligere i hånden enn mange andre mus, den er overraskende lett og virker i det hele tatt som en fullstendig ordinær standardmus – kanskje til og med en billig sådan der produsenten ikke har lagt større vekt på ergonomien. Så snart den kobles til en pc, merker man likevel hva den er god for. Med et klikk på knappen bak rullehjulet er det nemlig lett å skifte mellom fire forskjellige hastigheter fra 400 og opp til 7200 dpi, og man har lite å klage over hvis man skal bruke musen til dataspill. Laster du ned programmet til musen, får du også mengder av ekstrafunksjoner.

Med programmet kan du justere fargene i de to LED-lysene i henholdsvis rullehjulet og på baksiden av musen, som du kan få til å lyse i en valgfri farge eller til å skifte flytende mellom forskjellige farger. Viktigere er det at det er lett å tilpasse bruken av de seks museknappene – to på venstre side og fire på toppen – etter egne ønsker. I tillegg kan du finjustere dpi-niveau osv.

Skal du bruke musen til dataspill, er Mastermouse S et mer enn fornuftig alternativ som leverer både når det gjelder funksjonalitet og rånefaktor. Derimot er det vanskelig å se hvorfor du skulle velge denne musen fremfor andre hvis du først og fremst skal bruke den til jobb.

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

+ Rask
Brukervennlig programvare
Lav pris
– Enkel design uten større vekt på ergonomi

Konklusjon

Utmerket standardmus til dataspillere, men det finnes bedre til andre pc-oppgaver.

Spesifikasjoner

Merke
Cooler Master
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,8 meter
Mål
11,7 x 6,4 x 3,8 cm
Vekt
0,121 kg inkl. kabel
Sensor
PixArt PMW3330 Optical
Annet
DPI: 400–7200