Du kan hvile tommelfingeren på "hylden" til venstre, når du bruger musen.

HP 935 Creator Wireless Mouse

HP 935 Creator føles behagelig i hånden, og det er enkelt å stille inn musens knapper til nye funksjoner.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Hewlett Packard (HP)
8.5

HP er kanskje ikke mest kjent for å produsere datamus, men den store dataprodusenten har faktisk gjort det ganske bra med HP 935 Creator.

Det er en velvoksen mus som både er høy og bred. Den minner mye om en av Logitechs ergonomiske mus, for 934 Creator har både en liten hvilehylle til tommelen og et superraskt musehjul. Hjulet kan vippes til sidene, og på den måten fungerer det som et  par ekstraknapper. Det raske hjulet kan stilles om til å rulle i hakk i stedet for trinnløst, men knappen som veksler mellom de to mulighetene er litt løs.

Musen passer godt til mellomstore og store hender. Knappene kan være litt vanskelige å nå hvis du har korte fingre. Musen har totalt 10 knapper, der sju av dem kan programmeres til akkurat de funksjonene du trenger.

Den trådløse musen kan kobles sammen med tre forskjellige enheter, som du deretter kan veksle mellom ved å trykke på en knapp på musen. Forbindelsen opprettes enten via Blue­tooth eller via den trådløse USB-­adapteren som følger med. I teorien skulle adapteren gi en raskere og mer stabil forbindelse mellom mus og pc enn Bluetooth, men vi merket ingen særlig forskjell. For de fleste vil Bluetooth-tilkoblingen nok være det mest opplagte valget, spesielt fordi den bruker mindre batteri. Hvis du vil ta med deg musen, kan adapteren oppbevares i åpningen under.

Det tilhørende innstillingsprogrammet til Windows er enkelt og oversiktlig, og det har praktiske funksjoner, som f.eks. muligheten til å lagre separate innstillinger til forskjellige programmer i Windows.


+ Kan kobles til tre enheter

+ Ligger godt i hånden

– Løs vekslerknapp

Conclusion

HP 935 Creator føles behagelig i hånden, og det er enkelt å stille inn musens knapper til nye funksjoner.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
USB-C
Antall taster/knapper
10
Kabellengde
1,8 m
Mål
6,33 x 11,5 x 3,62 cm
Vekt
130 g
Sensor
3000 DPI