Gummilister langs sidene gir godt grep rundt musen.

HyperX Pulsefire FPS Pro

En god og ikke for dyr mus fra HyperX.

av #Mus #HyperX
7.7

HyperX er et underbruk av det amerikanske selskapet Kingston, som blant annet produserer minne til datamaskiner. HyperX har på få år lansert et stort antall mus og tastaturer, og den nyeste musen, Pulsefire FPS Pro, er spesielt beregnet på dataspillere. Dermed er det ikke sagt at ikke andre kan ha glede av den.

Musen er ikke helt symmetrisk, men med litt godvilje kan den også brukes med venstre hånd. Du må bare leve med at det er litt vanskelig å nå knappene på siden. Bruker du høyre hånd, har musen en form som gjør at den ligger godt i hånden. Musen er lett buet, slik at det er naturlig å holde den litt på skrå. Det føles ikke ubehagelig, og det virker faktisk som om skulderbelastningen er mindre i den stillingen.

Begge sider av musen er kledd med et bredt gummilag som gir godt grep rundt musen.

Programmet Ngenuity kan lastes ned fra nettsiden til HyperX og brukes til å endre innstillingene. Det er ikke spesielt brukervennlig, men vi klarte i det minste å endre både følsomheten på musen og fargen på lyset i rullehjul og logo.

 


+ God passform

+ Sklisikre sider

– Innstillingsprogrammet er under middels


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

HyperX Pulsefire FPS Pro er en god mus til prisen, men du får betydelig bedre kvalitet hvis du er villig til å betale litt mer.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB-kabel
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,8 meter
Mål
128 x 71 x 42 mm
Vekt
95 gram
Sensor
16 000 dpi