De sekskantede huller er med til at sænke vægten på musen.

HyperX Pulsefire Haste

Pulsefire Haste er ikke bare lett; den har også en ekstremt glatt underside som får den til å gli lett over underlaget.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #HyperX
8.3

Første gang vi legger hånden på musen Pulsefire Haste, føles den nærmest som et tomt skall. Den veier bare 59 gram – hvis man ikke regner med ledningen. Det viser seg likevel raskt at den fungerer glimrende.

En av grunnene til den lave vekten er de mange sekskantede hullene som dekker hele oversiden så nær som den forreste delen av de to primærknappene. I tillegg til å holde vekten nede, sørger hullene også for at musen ikke blir så varm når du bruker den i lengre tid om gangen.

Undersiden af Pulsefire Haste er ekstremt glatt, og sammen med den lave vekten gir det en mus som glir seg nesten friksjonsfritt over underlaget. Hvis du på et tidspunkt skulle føle at den ikke lenger glir like lett, kan du bytte ut de glatte putene på undersiden. Det ligger nemlig et par ekstra i esken.

Bortsett fra et par tommelfingerknapper på venstre side er musen symmetrisk, slik at den godt kan brukes også av venstrehendte.

Det finnes ingen eksotiske ekstrafunksjoner på Pulsefire Haste. Du kan endre innstillinger som følsomhet og funksjoner for knappene i Windows 10-programmet Ngenuity. Det er ikke mye å holde styr på, og det er lett å finne frem og for eksempel bytte om på høyre- og venstreklikk på knappene.

Prisen er relativt høy for en mus som bare har grunnleggende funksjoner, hvis vi ser bort fra et sexy ytre.


+ Superlett

+ Glatt underside

– Litt dyr

Conclusion

Pulsefire Haste er ikke bare lett; den har også en ekstremt glatt underside som får den til å gli lett over underlaget.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,9 meter
Mål
12,3 x 6,7 x 4 cm
Vekt
84 gram inkl. kabel
Sensor
16.000 DPI