HyperX Pulsefire Surge

HyperX Pulsefire Surge er en gedigen, men forholdsvis enkel mus. Du får ikke de samme mulighetene til å tilpasse vekten og velge mellom mengder av knapper som hos enkelte av konkurrentene, men den er uansett verdt å vurdere.

av #Mus #HyperX
7.8

HyperX Pulsefire Surge er en tradisjonell, men gedigen mus for spillere – og for alle andre som vil ha en nøyaktig og pålitelig mus når de jobber ved pc-en.

Designen byr ikke på større overraskelser. Musen er svart og har en kampklar vekt på 100 gram. På venstre side finner vi frem- og tilbakeknapper, men det finnes en ekstra knapp ved rullehjulet. Vil du ha det litt mer glorete, kan du slå på lyset i musen via programvaren.

Knappene på siden er godt plassert og har fin størrelse. Vi hadde imidlertid satt pris på en litt mindre glatt overflate på knappene, for å få bedre kontakt med fingertuppene.

Ett stort problem

Musen har imidlertid et betydelig problem: Mellomrommet mellom høyre og venstre knapp er nemlig så lite at det er fort gjort å trykke på begge samtidig. Det skjedde riktignok ikke under testperioden, men det er lett å tenke seg at det kan forekomme.

Det er et problem som HyperX er klar over, og derfor kommer de med en ny versjon allerede i juli. Har man kjøpt den versjonen vi tester her, kan man bytte til den nye via produsentens nettside.

Her ser du musen før og etter at HyperX har justert avstanden mellom knappene.

Kjøper du den nye versjonen, får du en presis og pålitelig mus som takler både spill, grafiske oppgaver og vanlig pc-bruk uten problemer

Har du spesielt store hender, er det likevel smart å prøve musen før du kjøper. Dette er nemlig ikke blant de største musene på markedet.

 

 

+ Enkel og gedigen mus
+ Nøyaktig
– Problemer med knappene

Konklusjon

Pulsefire Surge er en mus som takler det meste og leverer høy presisjon og god ergonomi. Du bør likevel vente til å får tak i den oppdaterte versjonen.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,8 m
Mål
120 x 40 x 62 mm
Vekt
100
Sensor
Optisk, 16000 DPI