Knappen på toppen skifter hastighed på musemarkøren, når du skal lave præcisionsarbejde.

Logitech G203 Lightsync

En god og billig mus som er langt bedre enn de fleste mus fra billighyllene på supermarkedet.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
7.9

Logitech G203 Lightsync er en merkevaremus til lavpris. Det er riktignok åpenbart at Logitech ikke har lagt alle sine ressurser i G203, men med tanke på prisen er dette faktisk en utmerket liten mus.

G203 Lightsync fungerer med det samme du setter USB-adapteren i maskinen. Sensorene fungerer også på ganske blanke overflater, og du kan stille hastigheten med en liten knapp øvert på musen.

Vi hadde litt problemer med at de to primærknappene klikket bare vi hvilte fingrene på dem, men det hadde vi vennet oss til etter et par timers bruk. Rullehjulet er derimot litt tregt, slik at det krever en ekstra innsats å bla gjennom et langt dokument.

Formen på G203 er symmetrisk, slik at den også kan brukes med venstre hånd hvis du kan leve med at de to ekstraknappene på venstre side i så fall er skjult bak lillefingeren.

Musen blir lyst opp av flere lysdioder, og lyset er faktisk ganske fint, hvis du liker den slags. Det skifter farge i regnbuefargede mønstre fremfor bare å endre farge på hele musen på én gang.

Vi har sett G203 Lightsync til 299 kroner, og når du kan få merkevaremus til den prisen, er det etter vår mening ikke noe vits i å kjøpe en eller annen tilfeldig kopivare fra nederste hylle i elektronikkavdelingen på supermarkedet.


+ God sensor

+ Svært rimelig pris

– Tregt rullehjul

Conclusion

En god og billig mus som er langt bedre enn de fleste mus fra billighyllene på supermarkedet.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
2,1 meter
Mål
11,7 x 6,2 x 3,8 cm
Vekt
85 gram
Sensor
8000 DPI