Logitech G305 Lightspeed

G305 er en allsidig og god mus med en (oppgitt) batteri på opptil ni måneder.

av #Mus #Logitech
8.0

Er du ute etter en mus som du slipper å bytte batteri på i tide og utide? Da er Logitech G305 et godt alternativ. Den holder nemlig i opptil ni måneder på ett AA-batteri – ifølge Logitech. Det har ikke vært mulig å sjekke om løftet holder i løpet av testperioden. Musen er enkel, tradisjonell og helt svart. I tillegg til de to knappene på toppen er den utstyrt med to knapper på venstre side og én bak musehjulet. Knappene på siden brukes til å gå frem og tilbake i programmer og nettsider, mens knappen bak hjulet justerer følsomheten.

Musen kobles til via Bluetooth med en liten USB-sender som får plass under et deksel på musen når den ikke er i bruk.

G305 er utført i hard, svart plast, og vi savner en mykere og mer gummiaktig overflate for å få bedre grep rundt musen. Den mekaniske kvaliteten er imidlertid god, og ingenting gir etter eller knirker når man bruker musen.

Har du en stor hånd, bør du imidlertid prøve musen før du handler. Den er nemlig noe mindre enn mus flest, både i vekt og fysisk størrelse. Det gjør at den er grei å ta med seg hvis man for eksempel vil ha muligheten til å bruke mus også på en bærbar pc. Ulempen er at den ikke er fullt så behagelig å bruke som mus av normal størrelse. I daglig bruk er det likevel begrenset hvor mye man tenker over at den ikke er større.

Musehjulet har en god, riflet overflate og en ganske riktig motstand når man blar opp og ned på hjemmesider.

+ (Trolig) lang batteritid
+ God mekanisk kvalitet

– Mindre enn en normal mus

Forhandler og pris: 
www.prisjakt.no

Konklusjon

Logitech-musen er litt mindre enn normalt. Kan du leve med det, får du en robust og god mus som er fin å ta med når du er på farten.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
USB/bluetooth
Antall taster/knapper
6
Mål
116,6 mm x 62,15 mm x 38,2 mm
Vekt
99 gram
Sensor
200–12.000 DPI